Kamerinformatie

Welkom bij “Ontbijt bij De Boerenmeid”

Trappen lopen in onze B&B is onvermijdelijk. De gehele B&B is op de eerste verdieping. Ontbijt bij de Boerenmeid bestaat uit een eigen appartement waarbij je of in de Boerenkamer of de Stoere kamer komt slapen.

De Boeren kamer

De Stoere Kamer

Deze kamers hebben elk een mooie woonkamer en aparte slaapkamer, gevestigd in het achterhuis gekoppeld aan de stopboerderij gebouwd in 1857 en gelegen aan de Herenweg 57 te Hoogwoud (NH).

Het Achterhuis is recent omgetoverd tot 2 comfortabele kamers en geschikt voor twee personen (per kamer). Het is eigentijds en warm ingericht en uiteraard voorzien van alle gemakken: een comfortabele bed, eet- en zithoek en een keuken met een 4-pits inductiekookplaat en magnetron.

Badkamer

De badkamer is groot voorzien van een heerlijke douche en ligbad.

Er is een tv en gratis wifi. 

De kamers worden niet tegelijk verhuurd of met moet met 4 personen op reis zijn en willen genieten van onze B&B, als beide kamers geboekt worden dan moet de badkamer gedeeld worden, dit graag in overleg …

Het Achterhuis heeft een eigen ingang en voldoende parkeergelegenheid. 

Zoekt u rust en ruimte, maar ook gezellige IJsselmeersteden, strand, bos en andere voorzieningen, dan is dit een heerlijk plekje om een weekend of (mid)week neer te strijken en te ontspannen.

U kunt de kamers huren voor 1 of meerdere nachten, een midweek, of voor een lekkere lange week relaxen.

%d bloggers liken dit: